Eğlence

PlayStation Now oyun yayın servisi PS3, akıllı TV gibi cihazlarda sonlandırılıyor

playstation now
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playstation nowÖnümüzdeki yaz itibarıyla PlayStation Now adlı internet üzerinden oyun oynama servisi sadece PlayStation 4 ve PC üzerinden erişilebilir olacak. Sony, bugün yaptığı açıklamayla bu servisi geniş yelpazedeki platformlardan çektiğini açıkladı.

15 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla, PlayStation Now’a PS3, PS Vita, PlayStation TV gibi oyun platformlarından, aynı zamanda destekleyen akıllı TV ve Blu-ray oynatıcılardan erişim olmayacak.

Sony, konuyla ilgili olarak yayınladığı blog yazısında, konuyu etraflıca değerlendirdiklerini ve ilgilerini ve öz kaynaklarını PS4 ve Windows PC’ye kaydırarak bu iki cihaz grubunda kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi ve daha fazla geliştirme çalışması yapmayı kararlaştırdıklarını kaydetti.

Şirketin belirttiğine göre, bu karar sayesinde servisi daha da büyütmek için en iyi konuma gelecekler. PlayStation Now servisi 2014’te PS4’te çıkış yapmıştı. Abonelere belirli PS3 oyunlarını aylık sabit ücret karşılığında internet üzerinden akıtma ve oynama imkanı sağlıyordu. Servis geçen ağustos ayında PC’lere de açılmıştı.

İLGİLİ HABERLER