Teknoloji

PlayStation 5 için yeni konsol kapakları satışa sunuluyor

playstation 5

Sony geçtiğimiz yılın sonlarında PlayStation 5 için farklı renklerde beş konsol kapağını ve DualSense oyun kumandalarını piyasaya çıkaracağını açıklamıştı. Şirket kırmızı ve siyah renk seçeneklerini geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüştü. Pembe, mavi ve mor renkli kapaklar da önümüzdeki ay satışa sunulacak.

Sony yeni konsol kapaklarının tamamının yılın ilk yarısı bitmeden piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Şirket bu sözünü ucu ucuna da olsa yerine getirmiş olacak. Ancak yeni konsol kapakları şimdiden ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve Lüksemburg’da ön satışa sunulmuş durumda. Genel satış ise 17 Haziran itibarıyla başlayacak.

Kapakların PlayStation 5’e montajı oldukça kolay. Kullanıcıların sadece orijinal beyaz kapağı çıkarması ve yerine yeni kapağı takması gerekiyor. Bunun için ekstra bir alete ihtiyaç duyulmuyor.

Sony PlayStation 5 sahiplerine konsol kapağında iki farklı rengi birleştirme imkanını da sunuyor. Ancak iki farklı rengi kullanmak için iki ayrı kapak satın almak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER