Manşetler

PlayStation 4 yeni tasarımı ile internette boy gösterdi

ps4 guncelleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playstation 4Sony 7 Eylülde düzenleyeceği PlayStation etkinliğinin duyurusunu bir süre önce yapmıştı. Şirketin bu etkinlikte neyi veya neleri tanıtacağı merakla bekleniyor. İnternete düşen bazı fotoğraflar ve bilgiler ise bazı ipuçları edinmeyi mümkün kılıyor.

İnce kasalı yeni PlayStation 4 modeli, fotoğraflarıyla birlikte bir açık artırma sitesinde boy gösterdi. Söz konusu modelin uzun süredir konuşulan Neo kod adlı 4K uyumlu model olup olmadığı bilinmiyor. Ancak oldukça sade gözüken yeni tasarımlı konsolun Neo olması beklenmiyor. Zira Sony’nin daha önce yaptığı açıklamalarda Neo’nun standart versiyonun daha pahalı bir sürümü niteliğini taşıyacağı belirtilmişti.

playstation 4İnternete sızan fotoğraflarda göze ilginç gelen başka unsurlar da yer alıyor. Öncelikle ürünün kutusunun mevcut PS4 modellerinin kutusundan farklı olduğu hemen görülüyor. Buna ek olarak, model numarasının CUH-2016A olması ve PlayStation VR için de bir fiş olması dikkat çekiyor. Sony’nin PlayStation 3’te de ilk versiyon üzerinde tasarım değişiklikleri yaptığı göz önüne alınınca yapılacak değişikliklere şaşırmamak gerekiyor.

İlk PS4 ile sızan versiyonun yan yana karşılaştırıldığı bir fotoğraf da sosyal medyaya düşmüş durumda. Oldukça ince gözüken yeni versiyonun boyutsal anlamdaki farklılığı ilk PS4’ün üstüne koyulduğunda daha net biçimde anlaşılıyor.

Sony 7 Eylülde iki yeni PlayStation 4 modeli tanıtacak

The Wall Street Journal ise isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberinde Sony’nin 7 Eylülde iki yeni PlayStation 4 modelini tanıtacağı bilgisini verdi. Dolayısıyla ince kasalı versiyonun etkinlikte PS4 Neo’ya eşlik etmesi daha muhtemel bir hâl aldı.

İLGİLİ HABERLER