Eğlence

PlayStation 4’e özgü Uncharted 4’ün çıkışı 2016’ya ertelendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

uncharted-4-081214

PlayStation 4’ün en merakla beklenen oyunlarından birisi bu yıl içinde oyuncularla buluşmayacak. Sony’den yapılan açıklamada Uncharted 4: A Thief’s End’in piyasaya çıkışının 2016’nın ilkbaharına ertelendiği belirtildi. İlk etapta oyunun 2015 içinde raflardaki yerini alacağı duyurulmuştu.

Oyunu geliştiren Naughty Dog’un kreatif direktörü Neil Druckmann, oyunun Naughty Dog’dan beklenen şekilde detaylı bir yaklaşımı ve farklı bir hikaye anlatımını hak ettiğini belirtti. Bu nedenle Uncharted 4’ün çıkışını ertelediklerini söyleyen Druckmann, böylelikle oyunun hem stüdyonun kendisine biçtiği standartları hem de oyuncuların stüdyoya biçtiği standartları karşılayacağını dile getirdi. Naughty Dog, Uncharted 4’e ait ilk görüntüleri geçtiğimiz yıl oyun fuarı E3’te paylaşmıştı.

Sony, kısa bir süre önce 1 Mart itibarıyla PS4 satışlarının 20 milyonu aştığını açıklamıştı. Bu rakam kulağa oldukça etkileyici gelse de, Uncharted 4’ün çıkışının ertelenmesi Sony’nin 2015’teki satış hedeflerine erişmesi konusundaki önemli silahlarından birini yitirmesi anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER