Eğlence

PlayStation 1 oyunları Android Wear’a geldi

ps1-android-wear

Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin kullanıldığı saatlerin sayısı artmaya devam ediyor. Android Wear yayılmasını sürdürürken, Android Wear işletim sistemli cihazların yeni yetenekleri de keşfediliyor. EpicLPer rumuzlu YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan video, PlayStation 1 oyunlarını Android Wear’de çalıştırmanın mümkün olduğunu ortaya koyuyor.

Videoda Croc: Legend of the Gobbos’un bir LG G Watch üzerinde çalıştığını gösterirken, oyunda herhangi bir takılma yaşanmaması dikkat çekiyor. ePSXe PlayStation emulatörü yardımıyla Android Wear’e aktarılan oyun, etkileyici görüntü kalitesiyle de dikkat çekiyor. EpicLPer daha önce de Android Wear işletim sistemli akıllı saatinde Windows 95’i çalıştırmayı başarmıştı.

Oyunu Android Wear’de çalıştırmak için pek çok farklı yöntem denediğini söyleyen EpicLPer, çözümün düşündüğünden daha basit olduğunu ifade etti. Oyun kumandasını cihazıyla eşleyemediğini ifade eden EpicLPer’in oyun deneyimi, kumandayla birlikte çok daha etkileyici bir deneyim yaşanacağını ortaya koyuyor. EpicLPer oyunun 30 dakika içinde cihazın şarjını yarıya indirdiğini belirtmeyi ihmal etmiyor.

İLGİLİ HABERLER