EğlenceManşetler

Player FM: Popüler podcast’lere erişimin pratik yolu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Podcast son zamanların en popüler içerik formatları arasında yer alıyor. 2010’lu yılların başındaki popülaritesini bir ara yitirir gibi olan podcast’ler, 10 yıllık dönemin sonuna yaklaşırken yeniden ilgi görmeye başladı. Hem hazırlaması hem de dinlemesi videoya kıyasla daha kolay ve ekonomik olan podcast’lerin dinlenebileceği platformların sayısı da düzenli olarak artıyor. Müzik uygulamalarında da podcast içeriklerini bulmak mümkün olsa da, podcast tercihlerini daha düzgün biçimde yönetmek isteyenlerin önünde sadece podcast’e odaklanmış seçenekler de mevcut. Player FM de bu seçeneklerin en güçlülerinden biri konumunda. Bu yazımızda Player FM uygulamasıyla ilgili yorumlar ve bilgiler yer alıyor.

Oldukça geniş bir podcast kütüphanesine sahip olan Player FM’de hem dinleyiciler kolaylıkla yeni içerikleri keşfedebiliyor hem de içerik oluşturucuları podcast’lerini daha görünür hâle getirebiliyor. Sosyal bir deneyim sunmaya büyük önem gösteren uygulamada kullanıcılar podcast’lere yönelik takdirlerini beğenileriyle gösterebiliyor. Buna ek olarak, ilgi çekici podcast’ler başkalarıyla da paylaşılabiliyor.

Player FM’in kullanıcılara sunulan özelleştirme seçenekleri bakımından da zengin bir uygulama olduğunu belirtmek gerekiyor. Kullancılar isterlerse podcast’leri türlerin yanı sıra ruh hallerine göre de düzenleyebiliyor. Kategorilerin oluşturulması ve yerleştirilmesi sırasında kullanıcılara öneriler sunulsa da, dileyenler bu önerilerden bağımsız biçimde kendilerine özel kategoriler de oluşturabiliyor.

player fm yorumlarPlayer FM’de kullanıcılar aboneliklerinin ve kategorilerin gösterildiği ekran için liste veya ızgara görünümlerinden birini seçebiliyor. Koyu renk desteği de bulunan Player FM’in Premium paketine geçiş yapanlar, uygulama ikonu için dokuz farklı renk seçeneği arasından tercih yapabiliyor. Premium pakette kullanıcılara oynatma listeleri ve yer imleri oluşturma, cihazlar arasında senkronizasyon gibi imkanlar da sunuluyor. Pek çok uygulamada olduğu gibi, Player FM’in Premium paketinde de uygulama reklamlardan tamamen temizleniyor. Rahatlama ve uyku özellikleri de Premium deneyimin bir parçası

Player FM farklı podcast’lere erişimin en kolay yollarından biri

Player FM‘de uygulama içinde gezinme ekranın alt kısmındaki çubuk üzerinden yapılıyor. Burada yer alan ikonlar üzerinden uygulamanın farklı bölümlerine hızlı biçimde ulaşılıyor. Kaydedilen içerikler ayrı, abonelikler ayrı, daha sonra çal listesi ayrı bir sekmede gösteriliyor. Böylelikle kullanıcıların kendi düzenlerini takip etmesi kolaylaşıyor.

Podcast’ler artık içerik tüketim alışkanlıklarımızın önemli ve kalıcı parçalarından biri olacak gibi görünüyor. Player FM de bu deneyimi yaşamanın en kullanışlı yönlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Player FM: App Store  Google Play

İLGİLİ HABERLER