EğlenceTeknoloji

Sony PlayStation Plus zammında geri adım attı

Sony PlayStation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation Plus Türkiye abonelik fiyatlarına geçtiğimiz ay yapılan zam, Türkiye’deki PlayStation sahipleri tarafından tepkiyle karşılanmıştı. PlayStation Türkiye ekibi, biraz gecikmeli de olsa bu zammın “şimdilik” geri çekildiğini ve yürürlüğe girmeyeceğini açıkladı.

PlayStation Plus, abonelerine her ay belli PlayStation 4 oyunlarını indirme ve PlayStation Store’daki özel indirimlerden yararlanma imkanını sunuyor. 100 GB bulut depolama alanı da PlayStation Plus aboneliğinin sevilen tarafları arasında yer alıyor.

PlayStation Plus’ın Türkiye fiyatları geçtiğimiz ay yapılan zamla birlikte hatırı sayılır ölçüde artmıştı. 1 aylık abonelik bedeli 23,99 TL’den 39,99 TL’ye, 3 aylık abonelik bedeli ise 74,99 TL’den 99,99 TL’ye yükselmişti. 179,99 TL olan yıllık abonelik bedelinin ise 239,99 TL olarak değiştirildiği açıklanmıştı.

LOG’un haberine göre; PlayStation Plus’ın Türkiye abonelik ücretlerine yapılan zammın geri çekilmesi, bir e-posta aracılığıyla duyuruldu. Söz konusu e-postada şu ifadeler yer alıyor: 1 Mart 2020’de müşterilerimizle iletişime geçerek Türkiye’deki PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatlarını değiştireceğimizi bildirmiştik. Türkiye’deki PS Plus fiyat artışının 1 Mayıs 2020 tarihinde yürürlüğe girmeyeceğini bildirmek istiyoruz. PlayStation Plus için uygulanacak herhangi bir fiyat değişikliğini en az 60 gün önceden haber vereceğiz.”

Bu e-postada mevcut PlayStation Plus Türkiye abonelik fiyatları da bir kez daha hatırlatıldı. Ödeme planlarındaki değişikliğin şu an için rafa kalkmış olması, şu zamanlarda oyun konsoluyla eskisinden daha fazla geçiren PlayStation 4 sahiplerini rahatlatacaktır.

İLGİLİ HABERLER