Eğlence

Plants vs. Zombies 3 sonunda oyuncularla buluşmaya başladı

Plants vs. Zombies 3

Electronic Arts, popüler mobil oyunlarından Plants vs. Zombies’in üçüncüsünü neredeyse beş yıl önce duyurmuştu. Uzun süreli bekleyiş nihayet sona erdi. EA, Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia’nın (PvZ3) İngiltere, Hollanda, Avustralya, Filipinler ve İrlanda dahil olmak üzere belirli ülkelerde yayınlandığını açıkladı.

Serinin daha önceki oyunları gibi, PvZ3 de bir zombi sürüsünü savuşturmak için animasyonlu bitkilerin kullanıldığı bir kule savunma oyunu. EA, oyunun “yeni ve geri dönen karakterlerin” yanı sıra “ilk oyunun klasik dövüşünü” yansıtan oynanışa sahip olduğunu belirtiyor. Oyunu ücretsiz oynamak mümkün olsa da, oyun içi satın alma işlemleri oyuncuları bekliyor.

Orijinal Plants vs. Zombies oyun 2009’da PC ve Mac için yayınlanmıştı. Oyun, geliştiricisi PopCap Games’in 2011’de EA tarafından satın alınmasının ardından daha fazla platformda oyuncularla buluşmaya başlamıştı. 2013’te Plants vs. Zombies 2 yayınlanırken, aynı dönemde oyun ücretsiz hâle gelmişti.

Plants vs. Zombies 3 önümüzdeki dönemde daha fazla ülkede oyuncularla buluşacak

EA tarafından verilen bilgiye göre, Plants vs. Zombies 3, ilk etapta toplanan geri bildirimler doğrultusunda önümüzdeki dönemde daha fazla ülkede oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER