Eğlence

Android için Plants vs Zombies 2 yayınlandı

PopCap’in hazırladığı Plants vs Zombies 2’nin Android versiyonu Google Play’deki yerini aldı. Küresel olarak tüm Android kullanıcıları için yayınlanan oyun, geliştiricisinin Google Play Oyun Servisleri’yle tam entegrasyon sunduğu ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Ağustos ayında iOS versiyonu yayınlanan Plants vs Zombies 2 ücretsiz olarak indirilebiliyor, ancak bazı bonus ve güçlendirmelere sahip olmak için uygulama içi satın almalara başvurmak gerekiyor.

Plants-vs-Zombies-2-251013

Zaman yolculuğu temasına sahip olan oyunda farklı dönemlere ait farklı seviyeler bulunuyor. Her zaman döneminde de döneme uygun zombilere rastlanıyor. Halihazırda oyun üç farklı dönemde 60’tan fazla seviyeyle oynanabilirken, oyundaki seviyelerin sayısının da önümüzdeki dönemde artırılacağı ifade edildi.

Ana seviyelere ek olarak, oyunda yan görevler ve mini oyunlar da bulunuyor. Oyunun direktörlerinden Tony Leamer, Plants vs Zombies 2’nin gelişiyle birlikte kendilerini uzun süredir bekleyen geniş bir kitleye ulaştıklarını dile getirdi. Leamer oyunun Android sürümünün diğer mobil versiyonlarda bulunan muhteşem özellikleri ve işlevselliği barındırmasından ötürü duydukları mutluluğu da sözlerine ekledi. Google Play üzerinden yayınlanan oyun Android 2.3 ve üstü işletim sistemine sahip cihazlar tarafından indirilebiliyor.

İlgili >> Google Play

İLGİLİ HABERLER