Teknoloji

Pixelmator Pro ile iPhone’da çektiğiniz Portre fotoğraflarını farklılaştırın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Pixelmator Pro’nun en son güncellemesi iPhone’un portre maskelerine destek getiriyor. böylelikle Portre Modunda çekilen fotoğraflarla daha fazlasını yapabilirsiniz.

iOS 12 veya daha yüksek sürümlerle çalışan iPhone’larda, Portre Modunda çekilen fotoğraflarda derinlik verisi ayrı bir katman maskesine aktarılıyor. Böylelikle arka planlarını kolaylıkla düzenlemeniz veya tamamen dışarı atmanız mümkün oluyor.

Bu yenilik Pixelmator’un iPhone versiyonunda veya temel Mac versiyonunda bulunmuyor. Pixelmator Pro’nun Mac versiyonu 269,99 TL’lik fiyat etiketine sahip. Pro versiyonu, 34,99 TL’lik iPhone uygulamasından veya 199,99 TL’lik standart Mac uygulamasına göre daha fazla özellik barındırıyor.

Pixelmator’ın her iki Mac versiyonu da, RAW görüntü işleme desteğine sahip güçlü resim düzenleme araçları olarak biliniyor. Ayrıca bunlar aylık abonelik ücreti 53 TL’den başlayan Photoshop CC’ye göre daha makul alternatifler olarak nitelendirilebilir. Yazılım özellikle Mac kullanıcıları için optimize edildi ve düzenli biçimde güncellemeler de sağlanıyor. En son güncellemeyle birlikte dokümanları ayrı pencereler yerine sekmelerde açma, karikatür filtresi efekti ve klavye kısayolları da bulunuyor.

Halide gibi, Portre Modu fotoğrafları üzerinde daha fazla kontrol sağlayan uygulamalar bulunuyor. Ancak bu özelliği Mac uygulamalarında sık görmüyoruz. Çıkan so güncelleme mevcut müşteriler için ücretsiz sunuluyor. Eğer Portre derinliği özelliğini denemek isterseniz, Pixelmator Pro’yu Mac App Store‘dan indirip deneyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER