Teknoloji

Pixelmator Mac uygulamasına sekme desteği geldi

Mac’in en popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesi olan Pixelmator, kullanıcılarının çok hoşuna gidecek bir özelliğe en sonunda kavuştu. Sekme desteği en sonunda uygulamaya eklendi. Bunun yanı sıra MacBook Pro’ların yeni Touch Bar’ıyla uyum ve yenilenen akıllı rötuş seçim aracı da yenilikler arasında bulunuyor.

Tabii ki, en fazla memnuniyet uyandıracak yenilik sekmeler oluyor. Aynı anda birden fazla dosya ile çalışanlar şimdi çok daha rahat şekilde iş yapma imkanı bulacak. Sekmeler tahmin edebileceğiniz gibi gayet kolay şekilde çalışıyor. Bunları diğer uygulamalarda olduğu gibi sürükleyip hareket ettirmeniz mümkün.

Touch Bar desteği de geçen ay Apple’ın MacBook Pro tanıtımı sırasında sözü verilen özelliklerden bir tanesiydi. Touch Bar üzerindeki özelleştirilebilir araç çubuğuyla yeni MacBook Pro kullanıcıları Pixelmator ile daha rahat çalışma imkanı bulabilir.

Ayrıca yeni eklenen “Akıllı Rötuş” özelliği de bir alanı seçmek için kement aracını gelişigüzel kullanma izni veriyor. Pixelmator bir nesneyi seçmek için kenar algılamadan yararlanıyor. Bu, özellikle karmaşık nesneleri seçerken işleri aşırı derecede kolaylaştıracaktır.

Ayrıca aralarında Sierra ile tam uyumluluk, P2 renk ve geniş renk gamı destekli monitörler için desteğin de aralarında bulunduğu birtakım diğer iyileştirmeler de sunuluyor. Güncellemeyi Mac App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER