Teknoloji

Pixelmator güçlü resim editörünü iPhone’a getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Pixelmator en uygun fiyatlı Photoshop alternatiflerinden biri olarak aradan sıyrılıyor. Uygulamanın arkasındaki ekip bu görsel editörün gücünü iPhone’a getiriyor. iPhone için Pixelmator bugün Türkiye zaman dilimine göre öğleden sonra yayınlanacak.

iPhone için Pixelmator’ın genelde mobile getirilmeyen çeşitli güçlü yeteneklere sahip olacağı söyleniyor. Bunların arasında katmanlar için destek, fotoğraflara yeniden dokunma, detaylı renk düzenlemeleri de bulunuyor. Uygulama muhtemelen fotoğraflara Instagram’a göndermeden önce yeniden dokunuşta bulunmak için kullanılabilecek en yararlı araç olacaktır, ancak Pixelmator’ın dijital boyamaya özel araçları da bulunuyor. Tabii ki, bu araçları iPhone’un küçük ekranında kullanıp kullanmamak sizin isteğinize kalmış durumda olacak.

Pixelmator’ın sunduğu avantajlar gerçekten etkileyici görünüyor. Ancak sorun bunların iPhone’da ne kadar kullanılabilir olduğu. iPhone’a daha önce güçlü görüntü düzenleme araçlarını getiren uygulamalar mevcut, ancak bunlar genellikle kolay çalışma noktasında başarısızlığa uğruyor. Eğer Pixelmator bu engeli aşabilirse, mobil cihazlarıyla fotoğraf çekmeyi sevenler ve bunları yayınlamadan önce detaylı düzenlemeler yapmak isteyenler için büyük müjde verilmiş olacak.

iPhone uygulaması Pixelmator iPad uygulamasının bir parçası olarak gelecek. Böylelikle her iki cihaza da sahip olanlar işlerini iki cihaz arasında zahmetsizce taşıma fırsatı bulacak. Pixelmator uygulaması şu an için App Store’dan kaldırılmış durumda, ancak gün içinde tekrar erişilebilir olacaktır. Eğer aşağıdaki kaynak bağlantıyı takip edip burada bulunan formu doldurursanız, Pixelmator sizi iPhone uygulaması yayınlandığında haberdar edecektir.

pixelmator-iphone-280515-1

Çeşitli renk efektleriyle fotoğraflarınızı farklılaştırın.
İLGİLİ HABERLER