Teknoloji

Google Pixel 7 Pro prototipinin fotoğrafları internete sızdı

google pixel 7 pro

Sonbaharda piyasaya çıkacak olan Google Pixel 7’nin prototipi kısa süre önce eBay’de satışa sunulmuştu. Benzer bir durumun Pixel 7 Pro tarafında yaşanması da fazla zaman almadı. Akıllı telefonun prototipi satışa çıkarılmasa da, fotoğrafları internette dolaşmaya başladı.

Pixel 7 Pro’da standart Pixel 7’den farklı olarak fazladan bir arka kamera bulunuyor. Ancak bunun dışında iki akıllı telefonun tasarımları bir hayli benziyor. Yeni metal kamera vizörü arka panelden iki kenara doğru kavis yapıyor.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’ya da benzeyen telefon, ilk bakışta Google markalı bir cihaz olduğunu belli ediyor. Ancak dikkatli incelendiğinde tasarımdaki değişiklikler fark ediliyor. Ön tarafta ise Pixel 7 Pro’nun selefi gibi kavisli bir ekrana sahip olduğu görülüyor. İki telefonda aynı panelin kullanılması ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

Cihaz Bilgisi bölümünün görüldüğü fotoğraflarda ise cihaz adının Cubot Cheetah 2 şeklinde görülmesi dikkat çekiyor. Pixel 7 Pro’nun kod adının Cheetah olduğu biliniyor. Cubot ise Çinli bir akıllı telefon üreticisi. Şirket uzun yıllar önce Cheetah 2 isimli bir telefon da çıkarmıştı. Ancak fotoğraflardaki cihazın Cubot Cheetah 2 ile aynı olmadığı da anlaşılıyor. Google’ın telefonun üretiminde Cubot ile çalışıyor olması akıllara gelen ilk ihtimallerden biri oluyor.

7 Pro prototipi kısa süre önce satışa sunulan Pixel 7 prototipiyle aynı logoyu taşıyor. Ancak bunun Google’ın logosu olmadığını belirtmek gerekiyor. İnternet devi prototip aşamasındaki telefonlarına kendi logosu yerine başka bir logo yerleştirme yaklaşımını uzun süredir uyguluyor.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro çok büyük ihtimalle ekim ayında resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım günü gelene kadar sızıntılara yenilerinin eklenmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER