Teknoloji

Google Pixel 7 Pro kutu açma videosunda görüldü

google pixel 7 pro

Google Pixel 7 Pro, henüz piyasaya çıkmamasına rağmen bir kutu açma videosunda boy gösterdi. “Gadgetfull BD” isimli Facebook sayfasında paylaşılan videoda akıllı telefon Google markalı kutusundan çıkarılıyor ve telefonun arka panelindeki “G” logosuyla dikkat çeken siyah kasası görülüyor.

Google Pixel 7 serisiyle ilgili ilk bilgileri geçtiğimiz mayıs ayında I/O 2022 etkinliğinde paylaşmıştı. Aynı etkinlikte Pixel Watch akıllı saati görmek de mümkün olmuştu. Facebook’ta paylaşılan kutu açma videosunda görülen telefon, Google’ın paylaştığı görsellerdeki cihazla örtüşüyor.

Sensörler için çift kesiğin bulunduğu alüminyum kamera çubuğu hemen göze çarpıyor. Telefon başlatıldığında ortaya çıkan Google Pixel’in resmi açılış animasyonunu ve sonrasındaki kurulum ekranını da videoda görmek mümkün oluyor.

Videoda cihaz hakkında başka somut bir detay verilmiyor. Gadgetfull BD, video tanımında da telefona dair bir bilgi paylaşmıyor. Ancak daha önce telefonun prototiplerinden biri eBay’de satışa sunulmuş, bir Reddit kullanıcısı da Facebook Marketplace’ten telefonu edindiğini belirtmişti.

Her sızıntı Google’ın daha önce sergilediği tasarımı doğruluyor. Kutu açma videosunun ortaya çıkması, Pixel 7 Pro için resmi tanıtımın da çok uzakta olmadığını gösteriyor. Google’ın bu etkinliği en geç ekim ayında gerçekleştirmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER