Teknoloji

Google Pixel 6a yine bir kutu açma videosunda boy gösterdi

google pixel 6a google pixel 7a

Google Pixel 6a geçtiğimiz ay gerçekleştirilen I/O 2022 etkinliğinde duyurulmuştu. Ancak akıllı telefon temmuz ayında satışa sunulacak. Bekleyiş devam ederken, Google’ın yeni telefonuyla ilgili sızıntılar da internetin farklı yerlerinde ortaya çıkmayı sürdürüyor.

Son sızıntıyı Fazıl Halim isimli bir YouTube kullanıcısı paylaştı. YouTube’da yayınlanan Malayca dilindeki videoda telefonun tasarımını bir kez daha detaylı şekilde görmek mümkün oluyor. Akıllı telefon daha önce de bir kutu açma videosunda görülmüştü.

Videodaki her şeyi anlamak mümkün olmasa da, Fazıl Halim’in 18W şarjı yeterince hızlı bulmadığına dair yorumu anlaşılıyor. Buna ek olarak, Pixel 6 Pro ile yapılan karşılaştırma telefonun tasarımı konusunda daha net fikirler edinmeye katkı sağlıyor.

Google Pixel 6a ABD’de 449 dolar, Avrupa’da 459 avro karşılığında satılacak. Akıllı telefon 6.1 inç büyüklüğünde 60 Hz ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Google Tensor çip ve 12 megapiksel arka kamera da telefonun göze çarpan özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER