Teknoloji

Pixel 6’nın tanıtımdan önce gelen erken kutu açılımı videosu

youtube google pixel

Google’ın yakında yurt dışında satışa çıkacak akıllı telefonları, sızıntılarla birlikte görüldü. Bu nedenle birisinin bugünkü sonbahar lansmanı etkinliğinden önce perakende kutulu bir Pixel 6 birimi edinmiş olması artık çok da şaşırtıcı gelmiyor.

Başlangıçta TikTok’ta yayınlanan, daha sonra silinen, yine Twitter’da yayınlandıktan sonra silinen bir videoda @CristianDimboiu adlı kullanıcı, “Sorta Seafoam” yeşil cihazını kutusundan çıkarırken görülüyor. Ne var ki, video sahibi cihazı açma zahmetine girmedi, bu nedenle videoyu izleyenler yeni Pixel 6’yı çalışır hâlde göremedi. Video sözü edilen ortamlardan kaldırılmış olsa da, YouTube’da bir şekilde rastlamak mümkün oluyor. Aşağıda yer veriyoruz.

Neyse ki, Google görünüşe göre yeni telefonunu arkası yukarı bakacak şekilde gönderiyor, böylece arkadaki kamera çubuğunu birden fazla lensle görebiliyoruz. Ayrıca, bu telefonun bir kablo ve USB-C adaptörüyle birlikte geldiği ancak şarj cihazı olmadığı görülüyor.

Google’ın kendi ön gösterimine göre, Pixel 6 Pro’nun kamera modülüne bir telefoto lens de ekleniyor. Ancak donanım performansı, ekran özellikleri ve yazılım tarafındaki özellikleri öğrenmek için bu akşamki etkinliği beklememiz gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER