Teknoloji

Pixel 6 Pro şimdi de birleştirilirken ve sökülürken görüldü

google pixel 6 pro

Google, cesur görünümlü dış tasarımı da dahil olmak üzere yakında tanıtılacak olan amiral gemisi Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modelleri hakkında zaten çok şey paylaşmıştı. Ancak YouTube’da yayınlanan iki yeni video, Google’ın muhtemelen hiçbir zaman göstermeyeceği iki unsuru ortaya koyuyor. Pixel 6 Pro’nun montajının nasıl yapıldığını ve nasıl parçalarına ayrıldığını videolarla görmek mümkün oluyor. Ne var ki, videolar Google’dan gelen itiraz neticesinde YouTube’dan kaldırıldı.

Bir tür eğitim amacıyla hazırlanmış gibi görünen iki video, Pixel 6 Pro’nun nasıl monte edileceğini ve söküleceğini gösteriyordu. Telefonun nasıl bir araya getirileceğine ve parçalara ayrılacağına ilişkin belirli adımları göstermeye son derece odaklandıkları, herhangi bir seslendirme içermediği ve düşük kaliteli grafikler, müzik ve metin karmaşasına sahip olduğu için, bunların herkese açık olarak yayınlanması zaten pek olası görünmüyordu. Bununla birlikte, bir akıllı telefonun gerçekte nasıl bir araya getirildiğine dair adım adım, büyüleyici bir bakış sunduğu için videolar hâlâ göz atmaya değer görünüyordu.

Ayrıca videolar, Google’ın henüz herkese duyurmadığı bazı Pixel 6 Pro özelliklerine de işaret ediyor. Montaj videosu, ultra geniş bant çip için bir konektörden bahsediyor ve her iki video da, son FCC başvuru belgelerinde bulunan bilgileri doğrulayacak biçimde bir mmWave SKU’ya ve bir 6GHz altı SKU’ya özgü ayrı adımları gösteriyor. Ve birden fazla net görüntü, telefonun19.26Wh kapasiteli güçlü bir pile sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Her ne kadar Google, sızıntıları kendisi üstlenerek işleri kontrol etmek istese de, çıtanın her geçen zamanla birlikte daha da yükseldiğini görüyoruz. Bu arada farklı sızıntılar da 19 Ekim’deki lansmana kadar sürecek gibi görünüyor. Son sızıntılardan biri ikinci nesil Pixel Stand ile Pixel 6 Pro ve onun daha kompakt versiyonu Pixel 6’nın ürün fotoğraflarını ortaya çıkardı.

İLGİLİ HABERLER