Teknoloji

Pixel 5 için gelen erken kutu açma videosu

google pixel 5 5g

Google’ın en yeni amiral gemisi Android telefonu Pixel 5 yeni duyuruldu. Bir kişi de YouTube’da yayınladığı kutu açma videosuyla yurt dışında piyasaya sunulacak bu telefonu satışa çıkmadan önce göstermiş oldu.

Aslında kutudan çıkanlar standart bileşenler; telefonun kendisi dışında şarj aksesuar, USB-C – USB-C uçlu kablo ve USB-C – USB-A dönüştürücü çıkıyor. Telefonun sahibi olan Sergiu adlı YouTube kullanıcısı onu açıyor ve 6 inç, 2340 x 1080 OLED ekranlı ve ekranındaki deliğe yerleştirilmiş 8 megapiksel selfie kamerası barındıran telefona bakış atmamızı sağlıyor. Sergiu tüm video boyunca telefonu kullanmıyor, genellikle ana ekranda bekliyor.

Sergiu Pixel 5’in arkasına da bakış atıyor, telefonun alüminyumdan yapılmış arka yüzünü, parmak izi sensörünü ve kare şekilli kamera modülünü gösteriyor. Pixel 4 ve Pixel 4 XL’deki kamera modülünden farklı olmayan Pixel 5’in kamera modülü içinde, Pixel 4 ve 4 XL’de bulunan 16 megapiksel telefoto kamera yerine 16 MP ultra geniş açılı kamera yer alıyor.

Genel olarak çok fazla şaşırtan bir detay bulunmuyor. Yine de, telefonun resmi olarak satışına birkaç hafta kala ortalıkta dolaşmasının ilginç olduğu söylenebilir.

Google, Pixel 5’in 15 Ekim’de sekiz ülkede satışa çıkacağını, 29 Ekim’de de ABD’ye geleceğini açıkladı. Telefonun yurt dışı fiyatı 699 dolar olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER