Teknoloji

Pixel 4A 5G fotoğrafları çift arka kamera ve kulaklık jakını doğruluyor

pixel 4a 5g

İngiliz perakendeci John Lewis, yanlışlıkla Google?ın Pixel 4A 5G resimlerini biraz erken yayınladı. Böylelikle yeni orta segment telefonun tasarımına ayrıntılı bir bakış atmamızı sağladı.

İlk olarak 9to5Google tarafından tespit edilen resimler, perakendecinin Pixel 4A 4G LTE listesinde yanlışlıkla görüntülendi. Ve burada telefonun durum çubuğunda bir 5G logosu ve Pixel 4A?larınkilerle eşleşmeyen bir arka kamera düzeni görünüyordu. Görüntüler, ikinci bir arka kamera ve Pixel 4A’dan gelen kulaklık girişi de dahil olmak üzere, dün sızdırılan Pixel 4A 5G özelliklerinin birçoğunu doğruluyor.

Pixel 4A 5G, Google’ın bu sonbahar için önceden duyurduğu iki telefondan biri, diğer telefon ise Pixel 5. İki cihazla ilgili son sızıntılar, Pixel 4A 5G’nin özelliklerinin onu Google’ın 2020 akıllı telefon serisinde Pixel 5 ve Pixel 4A arasında bir yere yerleştireceğini işaret ediyor. Özellikleri bazı alanlarda Pixel 5 ile, diğerlerinde ise 4A ile eşleşiyor.

Pixel 4A 5G fotoğrafları çift arka kamera ve kulaklık jakını doğruluyor

Örneğin, 4A 5G’nin Pixel 5 gibi Snapdragon 765G işlemciye ve çift arka kameraya (12,2 megapiksel geniş açılı ve 16 megapiksel ultra geniş) sahip olacağı, ancak 8 GB yerine 6 RAM’e sahip olacağı ve 4A gibi toza veya suya dayanıklılık derecesi olan IP sertifikasız olacağı öne sürülüyor. Ardından, pil açısından 3885 mAh kapasitesi ile onu 3140 mAh pil kapasiteli Pixel 4A’nın ve iddia edilen 4080 mAh pil kapasiteli Pixel 5’in arasına yerleştirecek.

Pixel 4A 5G fotoğrafları çift arka kamera ve kulaklık jakını doğruluyor

Sızıntılara dayanarak, Pixel 4A 5G’nin hem 4A’yı hem de 5’i geçebileceği tek alanın ekran boyutu olacağını görüyoruz. Hem Pixel 5 hem de 4A ile aynı 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip olmasına rağmen, 6,2 inç ile her ikisinden daha büyük ekrana sahip olacak. Dedikodulara göre, bu telefonun ekranı yalnızca 60Hz yenileme hızına sahipken, Pixel 5’in 90Hz ekrana sahip olması bekleniyor.

Aksi takdirde bu beklenen orta segment telefon, Pixel 4A’ya çok benzer görünümlü bir cihaz olacak. Ekranın sol üst tarafında selfie kamerası için bir delik ve arkaya monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu da var.

Google, yeni Pixel 4A 5G’nin bu sonbaharda yurt dışında piyasaya çıktığında 499 dolara satılacağını zaten açıklamıştı. 30 Eylül için planlanmış bir Google etkinliği var. Bu durum sızıntıların resmi olarak onaylanması için uzun süre beklemeyeceğimizi gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER