Eğlence

Pioneer’ın ses şirketi TAD yeni Blu-ray formatını CES’te tanıtacak

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Pioneer’ın bir iştiraki olan TAD’ın (Technical Audio Devices) ses sistemlerine meraklı olanları ilgilendirecek küçük bir şeyi var. Yeni 2-kanal ses formatlı Blu-ray diskler iki tane analog ses kanalı içeriyor. Şirket bununla ne anlatmak istediğini CES’te bizzat kanıtlarıyla göstererek anlatmaya çalışacak.

Gerçekleştirilecek olan CES gösteriminde ev sahipliğini Sheffield Labs’in usta kayıt mühendisleri Bill Schnee ve Doug Sax yapacak. Tabii bu gösterim sırasında TAD’ın Compact Reference monitörleri ve gerekli olan diğer elektronik ses ekipmanları da kullanılmış olacak, böylelikle şirket bir taşla birkaç kuş vurulmuş olacak.

İlgili Bağlantı – BroadcastNewsRoom

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl