Eğlence

Pioneer’ın Blu-ray oynatıcıları BDP-120 / BDP-320 / Elite BDP-23FD CES ile ABD’ye giriş yapıyor

Pioneer birkaç yeni Blu-ray cihazını dünyanın farklı bölgelerinde satışa sunmuştu, ancak ABD’liler bir süredir Pioneer’ın yeni Blu-ray cihazlarından yoksundu. CES sayesinde onlar da artık muradlarına ermiş oldu. İşte oldukça göz alıcı Profile 2.0 üçlüsü CES’e ayak bastı: BDP-120 / BDP-320 / Elite BDP-23FD…

BDP-120 HDMI 1.3a, Dolby TrueHD/DTS-HD desteğine, 1080p24 çıkışına, BD-Live desteğine, TrueHD/DTS-HD Master Audio kod çözümlemesine ve Ethernet çıkışına sahip. 120’de dahili hafıza bulunmuyor ancak kutudan bir tane 1GB’lık flash sürücü çıkıyor. BDP-320 ise 48-bit Deep Color -renk derinliği- desteğine, üç farklı gürültü azaltma devresine, KURO Link bağlantısına, 7.1 kanal destekli analog ses çıkışına, 1GB dahili belleğe ve CD çalma sırasında atlama önleyici mekanizmaya sahip. Elite BDP-23FD ise alüminyumdan üretilmiş ön panele sahip. Önceki modeller için saydığımız özellikleri içeren Elite ayrıca RS-232C kontrol portuna da sahip.

Bu üçlünün Nisan ayında ABD’de raflardaki yerini alması bekleniyor, fiyatları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Bu arada Pioneer’ın “upscaling” özelliğine sahip DV-420 DVD oynatıcısı da Haziran ayında 90$’a ABD’de satışa çıkacak. Aşağıdaki bağlantıdan basın bültenine ulaşabilirsiniz.

İlgili Haber – Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER