Teknoloji

Pioneer’ın 16 katmanlı 400 GB’lik disk BD oynatıcılarla uyumlu çalışıyor

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Pioneer 16 katmanlı 400 GB’lık Blu-ray diskini tanıttığında, kimse bu diskin pratikte hayata geçeceğinden, hatta mevcut BD sistemlerinde çalışıp çalışmayacağından emin değildi. Taipei’de düzenlenen IT Month Fair etkinliğinde Pioneer yeni büyük kapasiteli diskini vitrine çıkardı.

DigiTimes’ın haberine göre görücüye çıkan bu disk pazarda bulunan Blu-ray okuyucularla gerçekten uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Şu anda, 400 GB’lık diskin şimdiki zaman ile 2010 arasında üretimine başlanması planlanıyor.

Yeniden yazılabilir versiyonların üretimi ise 2010 ile 2012 arasında olacak şekilde planlanmış. 1 TB’lık diskin ise 2013’te teşrif etmesi bekleniyor.

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.