EğlenceUlaşım

Pioneer CES 2009’da yeni araçiçi müzik sistemlerini sergiliyor – Galeri

pioneer-auto-premier-290-x-165Yeni arabanıza Pioneer’ın yeni ses sistemlerinden bir tanesini yerleştirmek havanıza daha da hava katacaktır. Şirket yeni araç içi müzik sistemlerini CES 2009’da ziyaretçilere sunuyor.

AVH-P3100DVD ve AVH-P4100DVD cihazları iPod Passenger Mode adı verilen iPod kontrol sistemini içeriyor. Bu sayede arabanızda seyir halindeyken iPod’unuzda yer alan şarkıları dinleyebiliyorsunuz. Bunun yanında bu iki cihaz yepyeni bir kullanıcı arayüzüne sahip. DivX desteği, bir tane USB portu da sunulurken, P3100’de 5.8 inç’lik, P4100’de ise 7 inç’lik ekrana yer verilmiş.

Devam edecek olursak, birkaç yeni CD çalar da Pioneer’ın CES serisinde yer alıyor. DEH-P7100BT ve Premier DEH-P710BT oldukça fazla ses çıkaracağa benziyor. Her iki cihaz da Bluetooth 2.0 desteğine, çift USB girişine, iTunes etiketlerini tanıma özelliğine ve ses kontrol mekanizmasına sahip.

Bu arada araçiçi müzik sistemlerine hasta olanların çok seveceği birkaç yeni amfi, hoparlör ve subwoofer da CES 2009’da ziyaretçilerle bulaşacak.

Galeri: Pioneer CES 2009 Araçiçi Müzik Sistemleri
[nggallery id=31]

İlgili Haber – Basın Bülteni

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER