Teknoloji

Pinterest iPad uygulamasına iOS 7 görünümü, alt navigasyon çubuğu ve diğer yenilikler

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Pinterest iPad uygulamasına iOS 7’nin tasarım diline uygun olarak yeni bir görünüm kazandırdı. Aynı zamanda uygulamayı hızlandıran şirketin sunduğu yenilikler sadece tasarımla sınırlı kalmadı. Bu yeniliklerden ilki ekranın alt kısmına yerleştirilen navigasyon çubuğu. Bu çubuk sayesinde Pinterest kullanıcıları profillerine, bildirimlerine, ana ekrana, keşfet sekmesine çok daha hızlı bir biçimde erişebilecek. Bu değişiklikle birlikte Pinterest iPad uygulamasının eskiye göre daha sade, temiz ve düz bir görüntüye kavuştuğu rahatlıkla söylenebilir.

pinterest-ipad-131213

Buna ek olarak, kullanıcılar bundan böyle bir içerik iğnelemek istedikleri zaman karşılarına ilk etapta en son kullandıkları panolar çıkacak. Böylelikle iğneleme işleminin daha hızlı gerçekleştirilmesi mümkün olacak. Yenilenen iPad için Pinterest uygulamasında kullanıcılara daha fazla sayıda ilgili pano gösterilecek. Bunun için kullanıcıların parmaklarını bir pano üzerinde basılı tutması yeterli. Panoların başkalarıyla paylaşımı için de parmağı pano üzerinde basılı tutmak gerekiyor.

Pinterest kullanıcıları geçtiğimiz günlerde devreye giren üç adet gizli pano oluşturma özelliğinden artık iPad uygulaması aracılığıyla da faydalanabilecek. Pinterest’in en son sürümünü indirebilmek için kullanıcıların iOS 6.0 veya daha üstü bir iOS sürümüne sahip olması zorunlu. Uygulama aynı zamanda iPhone ve iPod touch ile de uyumlu.

İlgili >> Pinterest

İLGİLİ HABERLER