Teknoloji

Pinterest güncellemeyle doğrudan mesaj gönderme imkanına kavuştu

pinterest-mesajlasma-070814

Artık Pinterest de doğrudan mesajlaşma özelliğine sahip. Mobil uygulamalar ve masaüstü web sitesine gelen güncellemelerle birlikte bu özellik kullanıma sunuldu.

Mesaj gönderme özelliği mevcut “Pin gönderme” özelliğinin bir uzantısı olma niteliği taşıyor ve bunun sayesinde servis biraz daha sosyal ağ havası kazanmış oluyor.

Pinterest bu yeniliği yeni bir blog yazısıyla duyurdu, Pin göndermenin birilerine onların sevecekleri bir şeyleri bulduğunu göstermek için mükemmel bir yol olduğunu, eski usül mesajlaşmayı da ekleyerek bu Pin’ler hakkında daha fazla fikir alışverişinin gerçekleştirilmesine izin vermek istediklerini belirtti. Bir kişi size Pin gönderdiğinde, ona bir mesajla cevap vermek ya da bir Pin göndermek mümkün olacak.

Bir takipçiye özel olarak cevap vermek ya da Pin göndermek dışında bir seferde birden fazla takipçiye mesaj göndermek de mümkün olacak. Pinterest bu imkanın beraber kamp organizasyonu yapan bir arkadaş grubu için yararlı olabileceğini, nereye gidileceği konusunda kararın gönderilecek Pin’ler doğrultusunda verilebileceğini söylüyor.

Bütün doğrudan mesajlaşma oturumlarına bildirimler üzerinden erişilebiliyor. Pinterest de mesajlaşma işlevinin nasıl kullanıldığını anlatan videolarıyla kullanıcılara yardımcı oluyor.

İLGİLİ HABERLER