Teknoloji

Photojojo Iris lensler ile akıllı telefonlara profesyonel optik kalitesi

photojojo-iris-lens-201115-1

Photojojo, akıllı telefonlar için hazırladığı Iris lenslerinin yeni serisini duyurdu. Geniş açılı, makro ve balık gözü versiyonlara kavuşan Photojojo Iris lensler, hem iPhone hem de Samsung Galaxy S5 ve S6 gibi telefonlarla uyumlu. Lens kutusundan telefona bağlanmasını sağlayan bir kablo ve kullanılmadığı zamanlarda koruma sunan bir başlıkla çıkıyor.

Alüminyum kasa içine yerleştirilen Photojojo Iris lensler, böylelikle dijital kameralar için üretilen profesyonel lenslerle eş değer bir seviyeye geliyor. Photojojo Iris lensler, tasarımları sayesinde akıllı telefonlarda hem korumalı hem de korumasız olarak kullanılabiliyor.

photojojo-iris-lens-201115-2

Uzayabilen kablo sayesinde Photojojo Iris, akıllı telefona bağlanmadığı zamanlarda bir bileklik işlevi görebiliyor. Lens başlığının içinde ise korumayı artıran minderli astar bulunuyor. Tasarım çalışmaları San Francisco’da, mühendislik çalışmaları ise Avrupa’da gerçekleştirilen Photojojo Iris lenslerin üretimi Güney Kore’de tamamlandı.

Akıllı telefon kameralarının performansını üst seviyeye taşıma amacıyla tasarlanan lenslerin sayısı her geçen gün artıyor. Photojojo da yeni Iris lensleriyle akıllı telefonlarıyla daha iyi fotoğraflar çekmek isteyenlerin yardımına koşuyor.

İLGİLİ HABERLER