Teknoloji

Philips yeni 4K modeliyle kavisli TV kervanına katılıyor

philips-55PU8909C-1

Kavisli 4K Ultra HD TV üreten üreticilerin arasında LG ve Samsung’un ardından Philips markasını elinde bulunduran TP Vision da katıldı. Sadece popüler eğilimleri takip etmekle yetinmeyen TP Vision, televizyona kendisinden bir şeyler eklemeyi de ihmal etmedi. Philips 55PU8909C’de tepkisel Ambilight LED arka panel aydınlatması ve Android tarafından sağlanan akıllı TV özellikleri bulunuyor.

Philips 55PU8909C’in katalogunda yer alan bilgilere bakınca televizyonun geleceğe ait bir deneyim yaşatacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Kavisli olması itibarıyla izleyicilere daha iyi bir görüntü sunan Philips 55PU8909C, Android’in varlığı sayesinde kullanıcıların uyumlu uygulamaları indirmesini mümkün kılıyor. Televizyonun üç tarafını saran Ambilight ışıkları ekrandaki görüntüye göre değişiyor. 1000Hz Perfect Motion Rate Ultra ve Ultra Resolution teknolojileriyse daima canlı ve pürüzsüz bir görüntüye ulaşılmasını sağlıyor.

philips-55PU8909C-2

Palatılmış kromdan bir standın üzerinde duran Philips 55PU8909C, bulunduğu odada kendini kolayca farkettirebilecek bir tasarıma sahip. Konvansiyonel uzaktan kumanda seçeneklerine ek olarak, televizyonu ses, hareket ve yazıyla kontrol etmek de mümkün. Spotify Connect desteğini de sağlayan Philips 55PU8909C, önümüzdeki aylarda Avrupa ve Rusya’da satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER