Teknoloji

Philips SoundStage hoparlör sistemi ve Blu-ray oynatıcıyı tek kasada topluyor

Philips’in IFA 2013 kapsamında tanıttığı ürünler arasında en yenilikçi olanlardan birisi de Philips SoundStage. İki farklı modeli olan ürünün HTL4110B kodlu versiyonu altlık tasarımında bir hoparlör sistemi işlevi görürken, HTB4150B  kodlu versiyonda işin içine 3D destekli bir Blu-ray oynatıcı da giriyor.

philips-soundstage-050913

Televizyonların ses performanslarını güçlendirme yarışında Orbitsound, Onkyo ve Pansonic gibi şirketlerin arasına katılan Philips, odada yer işgal edecek bir ses çubuğu tasarımı yerine aynı zamanda altlık olarak da kullanılacak bir tasarımı tercih ediyor. Philips SoundStage’in her iki modelinin de üzerine 55 inç’e kadar olan boyutlardaki televizyonlar yerleştirilebiliyor.

Ahşap görünümlü bir kasaya sahip olan SoundStage’de 2.1 sanal surround ses ve entegre derin bas hoparlörü (subwoofer) bulunuyor. SoundStage Dolby Digital ve DTS desteklerini de barındırıyor. NFC ve Bluetooth özelliği sayesinde akıllı telefon ve tabletlerdeki içerikleri yürütebilen SoundStage’de HDMI girişi de mevcut. HTL4110B kodlu ve sadece hoparlör sistemi olarak kullanılabilen modelin fiyatını 249 avro olarak belirleyen Philips, Blu-ray oynatıcılı HTB4150B modelineyse 349 avro fiyat biçti.

İlgili >> Philips

İLGİLİ HABERLER