Bilim

Philips sağlık ürünleri arasında Health Watch akıllı saat de var

philips health watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

philips sağlıkPhilips yeni çıkardığı kişisel sağlık cihazlarıyla giderek büyüyen sağlık teknolojileri ürünleri pazarında sahip olduğu tecrübenin avantajını kullanmak istiyor.

Yeni ürünlerin ilki 250 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Health Watch. Bu giyilebilir cihaz aktivitelerinizi, kalp hızınızı ve uyku düzeninizi diğer birçok fitness takipçisi gibi izliyor, ancak birkaç dikkat çekici farklı özelliği mevcut. Philips’in belirttiğine göre “klinik onaylı” veriler alıyorsunuz; kalori alımlarınızı saate veya yardımcı iOS ve Android uygulamaları üzerinden girebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Apple Watch benzeri anımsatıcılar da mevcut. Health Watch bir akıllı saat olmaktan daha çok telefonla konuşabilen bir sağlık cihazı niteliğini taşıyor.

philips sağlıkBunun yanında bir de 100 dolarlık fiyata sahip olan ağa bağlı baskül mevcut. Bu cihaz da vücuttaki yağ oranını ve vücut-kitle endeksini ölçüyor. 60 dolarlık kulak termometresi de geçmiş sıcaklık verilerini tutuyor. Ayrıca üst kol için kullanılan 100 dolarlık ve bilekte kullanılan 90 dolarlık tansiyon ölçerler de Philips’in yeni sağlık ürünleri arasında yer alıyor.

philips sağlıkTüm bu yeni Philips sağlık cihazları yurt dışında satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER