Teknoloji

Philips M1X-DJ iPad yuvası ve miks masasını bir arada sunuyor

Ünlü DJ Armin Van Buuren ile işbirliğine giden Philips, iPad yuvası ve miks masasını bir arada sunan hoparlör M1X-DJ’yi hazırladı. Hoparlörün hazırlık sürecinde Philips’in üzerinde durduğu unsurlardan biriyse ürünün ”herkes tarfından erişilebilir” olması oldu.

philips-m1x-dj-050913

iPad ve Algoriddim tarafından hazırlanan djay 2 uygulamasıyla bağlantı kuran M1X-DJ, böylelikle kullanıcıların DJ’lik yeteneklerini geliştirmek için kullanacakları ses sistemi ve miks masalarını sağlıyor. Hoparlörde hem Lightning konnektörü hem de Bluetooth bağlantı özelliği bulunuyor. 80 watt gücündeki hoparlörlerde kullanılan plakaların profesyonel seviye olduğu belirtilirken, kullanıcılar hoparlör üzerinden şarkı geçişlerini de kontrol edebiliyor.

Bluetooth bağlantısı sayesinde Bluetooth özellikli diğer cihazlardaki müzikleri de çalabilen hoparlörü iPad ile eşleyen djay 2 uygulaması aynı zamanda iPhone 5’i de destekliyor. Hayranlarının kendisine miks yapmaya başlamak için hangi ekipmanı almaları gerektiğini sık sık sorduğunu belirten  Van Buuren, bir çok kitin pahalı olduğunu, dolayısıyla M1X-DJ’de herkesin maddi anlamda erişebileceği bir ürün hazırlamayı temel hedef olarak seçtiklerini dile getirdi. Philips M1X-DJ kasım ayında 399.95 avro fiyat etiketiyle Avrupa pazarına çıkacak.

İlgili >> Philips

İLGİLİ HABERLER