Teknoloji

Philips Hue fiyatları sonunda ucuzluyor

philips huePhilips Hue ampulleri son zamanların gözde akıllı ev ürünleri arasında yer alıyor. Ancak tüm evi bu akıllı ampullerle donatmanın kullanıcılara maliyeti bir hayli fazla oluyor. Philips yeni duyurduğu başlangıç kitleri ve çoklu paketlerle bu maliyeti aşağıya çekmeyi hedefliyor. Şirket bunlara ek olarak, yeni ve eğlenceli ampul tasarımları da sunuyor.

Philips’in bu hamlesi, yakında akıllı telefon, tablet veya akıllı hoparlör üzerinden evdeki ışıkları kontrol etmenin daha ucuz bir konfora dönüşeceği anlamına geliyor.

Kullananlar Hue ampulleri bir tür bağımlılık olarak niteliyor. Dolayısıyla Philips’in bu bağımlılığın cüzdanlarda açtığı deliği küçültmeye yönelik teklifler sunması kullanıcılar adına önem taşıyor. Başlangıç kitlerine bir adet daha A19 ampul daha ekleyen şirket, kitlerin fiyatını da değiştirmiyor. Bu da gizli de olsa bir indirim uygulandığı anlamına geliyor.

Philips Hue ailesine ekimde yeni ürünler eklenecek

Philips akıllı ampullerinin sayısını ekim ayında artıracak. Şirketin yeni sunacağı modellerden biri olan White Ambiance Cher Suspension Fixture mutfak adalarını ve yemek masalarını aydınlatmakta kullanılabilecek. Ampulün yurt dışındaki fiyat etiketinde 299.99 dolar yazacak.

White Ambiance Downlight ise tükenen tavan ışıklarının yerini alması amacıyla tasarlandı. 4 ve 5/6 inç olmak üzere iki farklı boyuta sahip ampule sahip olmak için ABD’de 34.99 dolar ödemek gerekecek. Philips bunlara ek olarak ekim ayında biri beyaz diğeri ise renkli iki mum tipi ampulü satışa sunacak.

İLGİLİ HABERLER