Teknoloji

Philips Hue lambalarına iki yeni masa lamba çeşidi ekliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

philips huePhilips Hue serisi akıllı aydınlatma lambalarını çeşitli masa lambalarıyla zenginleştirmişti. Ancak Hue Beyond ve Hue Phoenix gibi lambaların ortak noktaları, bildik masa lambalarından daha çok tuhaf görünümlü ve parıldayan deniz analarına benzemeleriydi.

Bugün duyurusu yapılan yeni Hue lambaları; Philips Hue White Ambiance Wellness ve Philips Hue White Ambiance Wellner, şirketin uzay çağına ait olan masa lambalarının sonunun hiçbir zaman gelmeyeceğini gösteriyor. Yine daha önce gördüğümüz tasarım çizgisindeki lambaları görüyoruz.

Aslında bu lambaların her ikisinin de çok kötü göründüğü söylenemez. Wellness, bir masa lambasından beklenen düşünüldüğünde normala daha yakın bir görünüm taşıyor. Tabii ki, klasik masa lambasında rengi isteğe göre değişen aydınlatma isteyenler için standart bir Philips Hue ampülünü satın alıp lambaya takma seçeneği bulunuyor. Zaten Philips’in amacı da bu klasik çözümün dışında, biraz daha yenilikçi bir şeyler isteyen, bununla birlikte Hue aydınlatma çözümüne de sahip olmayı arzulayanlara hitap etmek olmalı.

Hem Wellness hem de Wellner lambalar İngiltere’de satışa sunuldu. Bunların temmuz ortasında ABD’ye de gelmesi bekleniyor. Her ikisinin ABD satış fiyatının yaklaşık 100 dolar olarak belirlendiği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER