Teknoloji

Signify’dan Samsung TV ve Philips Hue akıllı ampulleri birleştiren uygulama

philips hue sync tv
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Eski adıyla Philips Lightning, yeni adıyla Signify yeni bir uygulamayı CES 2023‘te duyurdu. Söz konusu uygulama, belli Samsung TV’lerde görüntüyü ve Philips Hue akıllı ampullerle eşleştirmeyi mümkün kılıyor. Böylelikle izleyicinin içerikle olan bağının biraz daha kuvvetlendirmesi hedefleniyor. Philips Hue Sync TV adını taşıyan uygulamanın asıl şaşırtıcı noktası ise fiyatının 130 dolar olması.

TV’ye doğrudan bağlanan ve yine Philips Hue ışıklarıyla eş zamanlanan Philips Hue Play HDMI Sync Box, bu uygulamaya kıyasla yaklaşık 100 dolar daha pahalı. Tüm görüntü formatlarını destekleyen uygulamadaki ayarlar da özelleştirilebiliyor. Işıkların parlaklık ve yoğunluğu ya da eş zamanlama sıklığı da kullanıcılar tarafından belirlenebiliyor. Işıkların video veya oyun moduna geçişi de otomatik olarak programlanabiliyor.

Philips Hue Sync TV uygulaması 2022 model veya daha yeni OLED TV’lere yüklenebiliyor

Philips Hue Sync TV uygulaması Q60 veya daha üst serilerdeki 2022 model veya daha yeni OLED TV’lere yüklenebilecek. Uygulama bugün itibarıyla Samsung TV uygulama mağazasında yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER