Teknoloji

Philips Hue Lightguide evleri tasarımıyla da renklendirecek

philips hue lightguide

Philips Hue Lightguide ve Filament Candle adını taşıyan ampullerini Berlin’de düzenlenen IFA 2022’de gözler önüne çıkardı. Özellikle Lightguide, farklı şekilleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Odaya giren kişilerin gözüne çarpacak ilk şey olması amacıyla tasarlanan Lightguide için büyük küre, elips ve üçgen olmak üzere üç farklı şekil seçeneği sunuluyor. Bu üç seçenekte de farklı görünen bir iç tüp yer alıyor ve üçü de farklı renklerle odaları aydınlatabiliyor.

Lightguide ampullerinin hepsinin maksimum parlaklık seviyesi 500 lümen. Bu ampullerin parlaklık seviyesi yüzde 0.2 seviyesine kadar indirilebiliyor ve bunları diğer Philips Hue ampulleriyle kullanmak da mümkün oluyor.

philips hue filament candleFilament Candle ise mevcut versiyonuyla aynı tasarıma sahip. Ancak yeni versiyon için Beyaz ambiyans seçeneği sunuluyor. Böylelikle kullanıcılar soğuktan sıcağa uzanan geniş bir yelpazeden renk seçimi yapabiliyor.

Philips Hue Lightguide ampulleri yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Ampullerin İngiltere’deki satış fiyatları 74.99 ila 89.99 pound arasında değişecek. Sallanan kordonlar içinse 49.99 pound ödemek gerekecek. Filament Candle ise eylül ayı içinde satışa sunulacak. Tekli paket için 39.99 pound, ikili paket içinse 59.99 pound ödenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER