Manşetler

Philips’ten Android telefonlar için Fidelio Docking hoparlörler – Galeri

1336130318_as141_12_rtp_global_001

Philips, Android cihazlara özel Fidelio Docking hoparlörlerini Türkiye’de piyasaya sürüyor. AS111, AS141 ve AS351 modellerinden oluşan bu seri yaygın işletim sistemini kullanan telefonların önemli bir eksikliğini kapatmayı amaçlıyor.

Serinin kompakt ürünlerinden biri olan Philips Fidelio AS111’in ön panelinde yer alan dijital saat telefonun saatine göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bu ürün ücretsiz Fidelio yazılımı ve kolay senkronizasyon imkanı sağlayan SongBird yazılımıyla birlikte geliyor. Cihaz, Bluetooth üzerinden müzik aktarım özelliğiyle dikkat çekiyor. Neodimyum hoparlörleri de zengin, çok yönlü, saf ve dengeli bir ses veriyor. Bu arada AS111 cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisini de barındırıyor. FlexiDock adı verilen ve Android telefonlar için özel olarak geliştirilmiş özelliği sayesinde bu dok hoparlör bağlantı yuvası yanda, altta ve hatta üstte olan Android telefonları destekliyor, telefonun hem yatay hem de dikey konumda yerleştirilmesine izin veriyor.

Google Play Store’dan ücretsiz indirilen Philips DockStudio uygulamasıysa bu dok hoparlörün daha verimli bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Tüm dünyadaki binlerce internet radyosunu dinleme, müzik koleksiyonunda gezinme, dinlenen şarkıyı Facebook’ta, sanatçının fotoğrafını Flickr’da paylaşma imkânı sunan bu uygulama PC ile Android cihazlar arasında senkronizasyonu mümkün kılan Songbird müzik işleviyle birlikte geliyor. Saat modunda birden çok özelleştirilmiş müzik alarmı belirleme imkânı tanıyan bu uygulama güncellenmiş hava raporlarını da aktarıyor.

Fidelio AS141 de Bluetooth desteğine sahip ve yukarıda belirttiğimiz DockStudio, SongBird ve FlexiDock gibi özellikleri barındırıyor. Bas Refleks Hoparlör sistemine sahip olan bu cihaz böylelikle derin bas sesler üretiyor. Sistemin düşük frekanslı seslerdeki ses kaybını azaltmak için woofer ile akustik olarak hizalanmış ek bas borusu bulunuyor. Böylelikle daha az bozulma ile daha derin ve kontrollü bir bas elde ediliyor. Philips AS141’de iki farklı alarm saati ayarlanabilir.

Philips AS351 ise serinin içinde farklı tasarıma, güçlü sese ve pille çalışabilme yeteneğine sahip bir ürün olarak dikkat çekiyor. Bluetooth, DockStudio, SongBird ve FlexiDock gibi özellikler barındıran bu cihaz “Philips Obsessed With Sound” teknolojisiyle birlikte geliyor. Android telefonlar için şarj özelliği de barındırıyor.

Philips’in bu yeni Android dok hoparlörleri Türkiye’de piyasaya çıktı. Philips AS111, AS141 ve AS351 için satış fiyatları sırasıyla 249.90 TL, 299.90 TL ve 349.90 TL olarak belirlenmiş.

Galeri: Philips AS111, AS141, AS351
[nggallery id=906]

 

İLGİLİ HABERLER