Teknoloji

Philips tasarım ve fonksiyonun birleşimi Design Line Edge TV serisini IFA 2012’de duyurdu

TPVision (Philips), IFA 2012’de hem yeni ürünlerini hem de Smart TV platformuyla ilgili yenilikleri tüketiciler ve fuar katılımcılarıyla paylaşıyor. TV üreticisinin yeni ürünlerinden Philips DesignLine Edge TV sahip olduğu akıllı TV özellikleri, Ambilight Spectra 2 görüntü deneyimi ve 3D özellikleriyle tasarım ve fonksiyonun birleşimini temsil ediyor.

2012 DesignLine Edge TV serisi içinde 42 ve 47 inç’lik iki model yer alıyor. Bu modeller Türkiye ile birlikte Avrupa ve Rusya’da 2012’nin üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. Anlaşılan bu modellerin oturma odamıza girmesi için fazla beklemeyeceğiz. Her iki model de 3.5 cm’lik kalınlığa sahipken tek parça camdan yapılmış ve inci beyazı, ince ve yarı saydam bir çerçeve ile kombine edilmiş ön paneli televizyona farklı bir hava katıyor. Ambilight Spectra 2 sayesinde TV’nin arkasındaki duvara yansıtılan ekrandaki görüntüye göre değişen renkler de bu tasarımı tamamlıyor.

DesignLine Edge modelleri Akıllı TV uygulamalarıyla birlikte sunuluyor. Dahili Wi-Fi bağlantısına sahip olan bu TV’ler kablo çekme zahmetinden de kurtarıyor. Philips’in isteğe göre video servislerine, akıllı TV uygulamalarına erişim imkanı sunan bu TV’ler aynı zamanda internette sörf yapmayı da mümkün kılıyor. Yayın durdurma, USB’ye kayıt gibi PVR özellikleri, Skype üzerinden sesli ve video aramaları gerçekleştirme işlevleri de bu TV’lerin özellikleri arasında.

Philips DesignLine Edge serisinin modelleri 600 Hz Perfect Motion Rate teknolojisi sayesinde aksiyon sahnelerinde akıcı görüntüler sunarken Pixel Precise HD teknolojisi de görüntü kalitesini daha da iyileştiren bir nitelik teşkil ediyor. 3D desteğine de sahip olan bu modeller 3D derinlik ayarlaması özelliği sayesinde kullanıcıların üç boyut efektlerini gözlerine en uygun şekilde belirlemesini sağlıyor. İki boyuttan üç boyuta çevirme, iki kişilik tam ekranlı oyun modu sayesinde bir ekranda iki kişinin aynı anda kendi oyunlarını oynaması imkanı da sunulan özellikler arasında.

İLGİLİ HABERLER