Teknoloji

Philips Ambilux 4K TV ön satış kampanyası bitmek üzere

philips ambilux

philips ambiluxPhilips TV’nin geçtiğimiz mayıs ayında Türkiye’de tanıttığı yeni Ambilux modeli için gerçekleştirdiği ön satış kampanyası bu ay sonu itibarıyla bitiyor. 31 Temmuzda bitecek satış kampanyasını için son 15 günün olduğunu Philips TV hatırlatıyor.

Ön satış kampanyası kapsamında sipariş verenler Türkiye’de Philips Ambilux TV sahibi olacak ilk 50 kişiden biri olacak. 17 bin 999 TL’lik satış fiyatıyla pazara sunulan bu 4K TV için kampanyaya katılan tüketiciler ayrıca özel hediye paketlerinden birini de kazanma şansını elde ediyor.

Sunulan üç farklı hediye seçeneği; 2 kişilik Norveç Kuzey Işıkları tatili, 1 yıllık Hillside Club Prime üyeliği veya 1 yıllık TAV Passport üyeliğinden oluşuyor. Tüketiciler bu 3 seçenekten dilediklerini seçebiliyorlar.

Philips Ambilux 4K TV etrafında bulundurduğu ve TV ekranındaki renkleri televizyonun etrafına yansıtmaya yarayan 9 adet projektörle TV izleme deneyiminde yepyeni bir anlayışı temsil ediyor. Ekrandaki renk ve aksiyon TV?yi saran duvarın üzerinde adeta canlanıyor, yeniden hayat buluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Philips 65PUS8901 AmbiLux 4K UHD TV İncelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER