Teknoloji

Philips ekran etrafında çerçeve barındırmayan 6900 akıllı TV serisini duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TV üreticileri çerçeve işini iyice abarttı, hiç çerçevesiz ürünü kimin üreteceğini merak ediyorduk ki, Philips çabuk davrandı ve kenarlarında çerçeve barındırmayan yeni nesil akıllı TV’lerini tanıttı. Philips 6900 serisi Smart TV’ler farklı ekran büyüklükleriyle sunuluyor.

Philips panelin etrafını saran bir çerçeve bulunmuyor olsa da, TV açıldığında ince bir siyah ve aktif bölgenin gösterildiğine dikkat çekiyor. Bu TV’ler Philips’in Ambilight teknolojisini de barındırıyor, bu sayede ekrandaki görüntüye uygun renklerdeki ışıklar arka duvara yansıtılıyor. Böylelikle izleyicinin görüntülerden daha fazla etkilenmesi sağlanıyor. Philips 6900 serisi altında 42 inç ve 47 inç’lik ürünler bulunuyor. Her iki üründe de aralarında çevrim içi video servislerine erişim, elektronik program rehberi, uygulamalar ve İnternet tarayıcısının da bulunduğu en yeni akıllı TV işlevleri bulunuyor.

TV’lere USB üzerinden sabit disk sürücüsü bağlandığında dijital video kaydedici işlevi de kullanılabiliyor. Her iki model de Android ve iOS platformunda bulunan Philips MyRemote uygulamalarıyla uzaktan kumanda edilebiliyor. 6900 serisi üç boyutlu içeriği desteklemekle birlikte 2D’den 3D’ye görüntü çevrimini de gerçekleştirebiliyor. Ayrıca opsiyonel iki boyutlu oyun gözlükleri bulunduğu takdirde aynı anda iki kişi tam ekranda oyun oynayabiliyor. Dört adet HDMI girişi, üç adet USB portu ve entegre Wi-Fi alıcısı da Philips 6900 serisinin özellikleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER