Teknoloji

TP Vision Android’li Philips 65PUS9809 UHD TV’yi duyurdu

Philips-TPVision-9800-150714

TP Vision Android ile çalışan Philips UHD Ambilight TV serisinin en son üyesi Philips 65PUS9809’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Google Play Store erişimine sahip olan ve mevcut Philips Smart TV özelliklerini de bünyesinde barındıran 65PUS9809 modeli birçok içerik, oyun, uygulama ve hizmete erişim sağlıyor.

Köşeden köşeye 65 inç (164 cm.) uzunlukta panel barındıran Philips UHDTV, Ultra HD çözünürlükte (3840 x 2140 piksel) görüntüleri destekliyor. Yüksek derinlik ve kontrasta sahip görüntülerin sunulması amacıyla resim kalitesi dijital olarak ayarlanarak optimize ediliyor. UHD çözünürlükte olmayan içeriklerin de Ultra HD çözünürlükle çekilmiş gibi detaylı, net ve keskin şekilde görüntülenmesinin mümkün kılan yükseltme teknolojisi 65PUS9809’da bulunuyor.

Bright Pro ile standart LED arka aydınlatma teknolojisinin sunduğu kontrast değerinden iki kat daha iyi bir ışık çıkışına ulaşabilen bu UHDTV, hem gündüz hem de akşam koşullarında daha net parlaklık, yüksek kontrastlıklı görüntüler sunuyor. Micro Dimming Premium ise derin siyahları ve parlak beyazları sunmak amacıyla kontrastın üzerine ek optimizasyon gerçekleştiriyor. Her bir resmi doğru şekilde analiz ederek 144 segmente ayrılmış doğrudan LED arkadan aydınlatmayı da buna uygun şekilde ayarlıyor.

Philips 65PUS9809, 164 cm (65 inç) ekranını çevreleyen çok ince bir antrasit renkli metal çerçeveye sahip. Özel tasarımı ile hemen göze çarpan ?edge? ayaklar üzerinde duruyor. Televizyonun bu şık görünen tasarımı, arkasındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtan dört yönlü Ambilight ile tamamlanıyor.

Philips 9800 serisi TV, en üst düzey televizyon deneyimini sunmak için güçlü surround ses heyecanını sağlamak üzere kaliteli akustik iyileştirme özelliği ile de donatıldı. Düzgün şekilde gözden uzağa yerleştirilebilen kablosuz subwoofer canlı, doğal ve dopdolu bir ses sunuyor.

Philips 65PUS9809 2014?ün üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye?de satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER