Teknoloji

YouTube yıldızı PewDiePie televizyon ekranına ısınıyor

YouTube’un en ünlü kanal sahiplerinden PewDiePie, ABD’nin popüler sunucularından Stephen Colbert’in sunduğu The Late Show’un konuğu oldu. Colbert, programını “İnternete imparatorunu bu akşam burada ağırlamamıza izin verdiği için teşekkür ediyoruz.” sözleriyle açtı. Asıl adı Felix Kjellberg olan PewDiePie ile Stephen Colbert’in buluşmasında PewDiePie’ın sıra dışı kariyeri ve küfür etmeye olan meyili başlıca gündem maddeleri oldu.

Çevrim içi ortamda milyonlarca kişi tarafından izlenen PewDiePie için CBS’te gözükmek büyük anlam ifade ediyor. PewDiePie’ın TV ekranlarında boy göstermesi, kendisini takip eden diğer YouTube ünlülerine de umut aşılıyor.

PewDiePie, Stephen Colbert’in programına nasıl hazırlandığını da bir video blog aracılığıyla takipçileriyle paylaştı. PewDiePie, yaklaşık bir aydır yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olmayan bir şov programının çekimi için Los Angeles’ta bulunuyordu.

PewDiePie’ın katıldığı programın diğer konuklarının ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Homeland dizisinin yıldızı Claire Danes’in olması, PewDiePie’ın profilini biraz daha yükseltiyor.

İLGİLİ HABERLER