ManşetlerTanıtıcı Yazı

Yakınları Petal Ailesi ile keşfetme zamanı

petal yakınlarda

Petal Search, kullanıma sunulduğu ilk günden bu yana tüm kullanıcılarına farklı bir arama motoru deneyimi sunmaya devam ediyor. İçerisinde yer alan güncel gelişmelerden alışverişe, seyahat planlamasından kredi hesaplamasına kadar 20’den fazla farklı özelliği ile kullanıcılarının her türlü ihtiyacına kolayca cevap bulabilmesini sağlıyor.

Tüm Planlar Tek Bir “Tık” Altında

Başta Avrupa olmak üzere, dünya genelinde 18 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Petal Search, “Yakınlarda” adı verilen özelliği sayesinde kullanıcılarına; hafta sonu planından, yakınındaki marketlere, alışverişten yiyecek-içeceğe, eğlenceden araba kiralamaya kadar yakınlarda yer alan onlarca farklı kategorideki yerel servise, hızlıca ulaşabilme imkanı sağlıyor.

petal yakınlarda

Kullanıcılar yakınlarındaki tüm restoranları görüntüleyebilirken, diledikleri yerel servislere ilişkin yol tarifine de kolayca ulaşabiliyor.

“Yakınlarda”ki her şeye ulaşmak çok kolay!

“Yakınlarda” özelliğine Petal Search’ün yanı sıra Petal Haritalar uygulamasından da ulaşılabilmek mümkün. Petal Haritalar, sunduğu konum bazlı servisler ile klasik navigasyon deneyiminin ötesine geçiyor. Haritada konumlandırma, haritada görüntüleme, ilgi çekici yer arama, toplu taşıma güncellemeleri, gerçek zamanlı trafik güncellemeleri, trafik kazası raporları, yatay modda sürüş navigasyonu, sürüş rotası planlama (ücretli yollardan veya feribotlardan kaçınma), şerit yönlendirmesi, yansıtmalı gösterge ekranına sahip (HUD) navigasyon servisleri, diğer uygulamaların üzerinde görüntüleme ve COVID-19 güncellemeleri gibi pek çok farklı hizmete erişim imkanı sunuyor. Bunlara ek olarak “Yakınlarda” özelliği ile kullanıcılarının yakınlarında bulunan ve her türlü ihtiyacına uygun servisleri keşfetmesini sağlıyor.

petal yakınlarda

Uzun bir aradan sonra hem globalde hem de lokalde kısıtlamaların azalması ile bir süredir sosyalleşme imkanı bulamayan kullanıcılara yakınlarındaki yerleri keşfetme fırsatı veren Petal Search’ün bu özelliği, tatilini farklı bir şehirde geçiren kullanıcıların da bulunduğu lokasyondaki popüler kafe, restoran, etkinlik veya turistik mekanları bulup ziyaret etmelerini kolaylaştırıyor.

Petal Search ve Petal Haritalar’da Türk mühendislerinin dikkate değer katkısı var

Petal Search ve Petal Haritalar, Huawei Türkiye AR-GE Merkezi’nde, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen, yazılımından operasyonuna kadar Huawei çalışanları tarafından yürütülen bir arama motoru projesi ve harita uygulaması olarak tanımlanmaktadır.

Ana merkezi Çin olan projenin ilk Çin dışı operasyon merkezlerinden biri olarak kurulan Huawei Türkiye AR-GE Merkezi Arama Motoru ve Petal Haritalar Türkiye Ekibi her geçen gün artan sayısıyla pazarlama, iş geliştirme, müşteri deneyimi, veri analizi ve arama kalitesi alanlarında çalışmalar yapan farklı birimleri ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Bu ekipler hem kendi bünyelerinde teknik ve operasyonel anlamda hem de her iki yönden global takımlarla iş birliği içerisinde koordine bir şekilde çalışıyor.

Siz de hemen Petal Search’ü indirebilir, merak ettiklerinizi arayabilir, seyahatlerinizi kolayca planlayabilir ve yakınınızda neler olduğunu keşfedebilirsiniz.

Hemen Petal Search indir

Uygulamayı AppGalery’den indirmek için buraya, Huawei dışı cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hemen Petal Haritalar indir

Uygulamayı AppGalery’den indirmek için buraya, Huawei dışı cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla detaylı bilgi için ise bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bu makale Huawei tarafından hazırlanmış bir tanıtıcı yazıdır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER