ManşetlerTanıtıcı Yazı

Petal Search sesli ve görsel aramalarla dünyayı keşfedin

petal search sesli ve görsel aramalar

Huawei Türkiye AR-GE Merkezi’nde yer alan Türk mühendislerin önemli bir rol oynadığı ve yazılımından operasyonuna kadar tüm süreçleri Huawei çalışanları tarafından yürütülen bir arama motoru projesi olan Petal Search, kullanıcılarına bambaşka bir arama deneyimi sunuyor.

Huawei’in kullanıcı deneyimini ön plana aldığı inovatif yaklaşımlarının yansımalarından biri olan Petal Search, arama motoru niteliğinin yanı sıra AppGallery ve güvenli olduğundan emin olduğu 3. parti platformlar ile olan entegrasyonu sayesinde bir uygulama mağazası olarak da kullanılabiliyor. Milyonlarca uygulamaya kolayca ulaşılmasına olanak sağlayan arama motoru kullanıcının aradığına kolayca ulaşmasını destekliyor.

Kapsamlı ve benzersiz bir arama deneyimi için kullanıcılarına çeşitli yerel hizmetlerden haberlere, görsellerden alışverişe, videolardan uygulamalara kadar birçok kategoriye erişim imkanı sunan Petal Search, sesli ve görsel arama özellikleri ile yepyeni bir dünyaya kapı açıyor.

İnovatif bir arama motoru olan Petal Search, tek bir kelimeyle arama yaparak birden farklı kategoride sonuç alma imkanının yanı sıra, sesli/görsel arama özellikleri ile de kullanıcılarına benzersiz bir arama ve keşfetme deneyimi sağlıyor. Görsel ve sesli arama özellikleri sayesinde, geleneksel şekilde arama motoruna sorgu yazılmasına gerek kalmaksızın internet aramasına imkan tanıyan Petal Search ile klavye kullanımı neredeyse ortadan kalkıyor.

Petal Search tarafından sunulan özellikleri nasıl kullanabilirsiniz?

Verimli bir donanım mimarisi ve gelişmiş yapay zeka teknolojileri ile desteklenen görsel arama sayesinde, ister bir arkadaşınızın üzerinde gördüğünüz tişörtü ister sokaktaki sevimli küçük bir köpeği tanımamaya çalışıyor olun, arama çubuğuna herhangi bir kelime yazmaksızın sadece bir fotoğrafını çekerek tüm sonuçlara kolayca ulaşabilirsiniz. Görselle arama yapmak için, Petal Search uygulamasını açmanız ve ana arama çubuğundaki kamera simgesine dokunmanız yeterli. Kameranızla bir fotoğraf çekebilir veya galerinizde var olan bir fotoğrafı seçebilirsiniz.

petal search görsel arama

Fonksiyonelliği ile hayatımıza kolaylık ve pratiklik katan sesli aramalarla ise istediğiniz bilgiye, özellikle de işiniz veya aceleniz varken, hızla ulaşabilirsiniz. Petal Search ile sesli arama yapmak için tek yapmanız gereken, uygulamayı açtıktan sonra arama çubuğunun sağ tarafındaki mikrofona tıklamak ve arama yapmak istediğiniz kelimeleri söylemek.

petal search sesli arama

Hemen indirin

Siz de hemen Petal Search’ü indirebilir, merak ettiklerinizi arayabilir, seyahatlerinizi kolayca planlayabilir ve yakınınızda neler olduğunu keşfedebilirsiniz.

Uygulamayı AppGalery’den indirmek için buraya, Huawei dışı cihazlara indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Daha fazla detaylı bilgi için ise web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu makale Huawei tarafından hazırlanmış bir tanıtıcı yazıdır.

İLGİLİ HABERLER