Eğlence

PES 2018 12 Eylülde PC ve konsollarda oyuncularla buluşacak

pes 2018Konami’nin Pro Evolution Soccer (PES) serisi, futbol oyunları içinde EA Sports’un en büyük rakibi konumunda. Popüler serinin yeni oyunun çıkış tarihini şimdiden açıklayan Konami, ilk tanıtım videosunu da yayınlayarak heyecan pompalamaya başladı. PES 2018, 12 Eylül tarihinde hem PC’de hem de konsollarda oyun severlerle buluşacak.

Yeni versiyonla birlikte oyuna yeni çevrim içi ortak oyun modları ekleniyor. Pro Evolution 2018 ile birlikte arayüzde de değişikliğe giden Konami, PlayStation 3 ve Xbox 360 desteği sunmayı da sürdürüyor. Şirketin bu tercihinin söz konusu konsolların sahiplerini sevindireceğini tahmin etmek pek de zor değil.

Pro Evolution Soccer 2018’de PES Ligi tüm çevrim içi modlara entegre edilecek. 2’ye 2 veya 3’e 3 oyun modları sayesinde oyuncular hemen yanı başlarındaki arkadaşlarıyla birlikte başkalarına karşı mücadele edebilecek. Kulübüm ve Gelişigüzel Seçim Maçı gibi diğer modlar da PES Ligi şemsiyesi altında oyuncularla buluşacak.

Takım yönetimi deneyimi yaşatan Master League moduna maç önü röportajları ve soyunma odası anları gibi sarmalayıcı görüntüler sunacak. Maçlarda ise top kontrolü ve tam vücut teması gibi alanlarda iyileştirmeler yapılıyor.

PES 2018 hakkındaki yeni bilgiler E3 2017’de paylaşılacak

Oyuna dair daha fazla detayı gösteren yeni fragman, haziran ayında gerçekleştirilecek E3 2017’de yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER