ManşetlerTanıtıcı Yazı

Personel geçiş sistemi ve diğer çözümleriyle Varnost güvenliğinizi sağlıyor

Güvenlik, kurumlar ve iş yerleri için giderek daha fazla önem kazanan bir unsur hâline geliyor. Önemli verilerin güvende tutulmasının yanı sıra, bu verilere ve diğer şirket kaynaklarına erişim sağlayan kişilere yönelik güvenlik ve erişim sistemleri de büyük önem taşıyor.
personel geçiş sistemi

(Bu metin Varnost Access Kontrol Sistemleri tarafından desteklenmiş bir tanıtım yazısıdır.)

personel geçiş sistemiGüvenlik, kurumlar ve iş yerleri için giderek daha fazla önem kazanan bir unsur hâline geliyor. Önemli verilerin güvende tutulmasının yanı sıra, bu verilere ve diğer şirket kaynaklarına erişim sağlayan kişilere yönelik güvenlik ve erişim sistemleri de büyük önem taşıyor. Varnost Access Kontrol Sistemleri sunduğu Personel Geçiş Sistemi çözümleriyle kurumlara ve iş yerlerine çalışanlarının giriş ve çıkışlarını kontrol altına alma, onların kurum içinde hangi konumlara erişebileceklerini düzenleme ve izleme fırsatı sunuyor.

Personellerin iş yerlerine giriş ve çıkışlarında genellikle kart, şifre, parmak izi veya yüz tanıma sistemleri kullanılıyor. Ana giriş ve çıkışlarda ise genellikle turnikeler kullanılır. Ancak odalar için bu tarz turnikelerin kullanılması pek pratik sayılmaz. Bu gibi bölümlere girişlerde kart okuyucu, parmak izi okuyucu veya yüz tanıma gibi sistemlere yer verilir. Sistemin kullanıcıya ait özel verileri onaylamasıyla birlikte kapı açılır ve çalışanın ilgili yere girişine yetki verilir. Yetki verilmesinin yanı sıra giriş ve çıkışlar da kontrol altına alınmış, günün belirli saatlerinde kimlerin giriş yaptığı belirlenmiş olur. Varnost şirketlerin giriş ve çıkış noktalarında ve içinde kullanılabilen komple güvenlik sistemleriyle personel güvenliği, takibi gibi konularda müşterilerine eksiksiz hizmet sunuyor.

Varnost Turnike Sistemleri
Varnost Turnike Sistemleri

Turnike sistemleri ile Varnost bina girişlerinde hızlı, güvenli, modern geçişler sağlıyor. Yoğun insan geçişlerinin olduğu plazalar, kamu kurum ve kuruluşları, siteler ya da ücretli geçişlerin uygulandığı geçiş gişelerinde farklı seçenekler sunuyor. Farklı türdeki turnikeler ile işletmelere, yemekhanelere, stadyumlara ve bunun gibi daha farklı yerlere giriş çıkış saatleri, ziyaretçiler gibi bilgileri sürekli kontrol etme ve izleme imkanı veriliyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda personel kısıtlaması uygulaması ile yetkisiz kişilerin girişlerini engellemeye izin veriyor.

Kartlı geçiş sistemleri sayesinde Varnost, ileri teknoloji ürünü terminaller aracılığı ile müşterilerinin güvenliğini, geçiş kontrolünü ve güvenlik takibini sağlıyor. Varnost geçiş kontrol sistemleri, kartlı ve şifreli özellikleri bir arada barındıran Wiegand özelliği ile harici okuyucularla bağlantı kurabiliyor, gün sonunda data ve log aktarımında kolaylık sağlıyor.

Varnost Parmak İzi Sistemleri
Varnost Parmak İzi Sistemleri

Varnost parmak izi sistemi, binanın mimari özellikleri, müşterilerden gelen talep ve istekler de göz önünde bulundurularak, gerekli ön keşif ve değerlendirme sonunda turnikeler, duvar ya da kapı üzeri gibi çeşitli biçimlerde uygulanabiliyor. Varnost, müşterilerinin kurumsal kimliğine uyan, marka değerini yükseltecek standartlarda binanın mimari tasarımı ile uyumlu biçimde tasarladığı sistemleri ile marka algısını yükseltiyor.

Varnost personel takip sistemi de, çeşitli ölçekteki işletmelerin personel devamlılığı kontrolünde ihtiyaca göre profesyonel çözümler üretiyor. PDKS sistemleri müşterilerine özel hazırladığı yazılımı ile çalışma alanlarında verimliliği arttıracak desteği sunuyor. Personel takip sistemlerinde kullanılan özel yazılımlar ile aylık maaş ve fazla mesai hesaplama ve geriye dönük kontroller kolaylıkla sağlanıyor. Gün gün tutulan mesai saatleri ve hesaplamaları depolanıyor, belirli tarih aralıklarını çekilerek raporlamaya olanak sağlıyor.

Varnost Personel Devam Kontrol Sistemleri
Varnost Personel Devam Kontrol Sistemleri

Varnost öğrenci takip programı ise, öğrenci giriş çıkışlarının kontrolünü sağlıyor. Oldukça detaylı olmasının yanı sıra son derece kullanıcı dostu ara yüzü ile kullanımı kolaylaştırılmıştır. Öğrenci takip yazılımı ile yıllık plan, yemekhane, mail ve SMS, raporlama gibi özellikler kullanıcılara sunuluyor.

Varnost, hem PDKS yazılımını, hem cihazları ve turnikeleri sunuyor, hem de bunların kurulumu/montajı, eğitimi ve teknik desteğini veriyor. Şirketleri için eksiksiz personel güvenlik ve kontrol sistemi çözümü arayanlar için Varnost isabetli bir seçim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER