Eğlence

Periscope yayınları Twitter Anları’nın içinde izlenebilecek

twitter periscope

periscope yayinlariTwitter, “Anlar” adını verdiği özelliğiyle popüler olay ve etkinliklerin ruhunu yakalamayı amaçlamıştı. Ancak canlı videolar olmadan bu ruhu yakalamak pek kolay olmuyordu. Ancak yapılan bir değişiklikle bu durum ortadan kalkıyor. Artık Periscope yayınları Twitter Anları’nın içinde izlenebilecek.

Böylelikle hâlâ sürmekte olan bir etkinlikte olan bitenleri gerçek zamanlı görmek için bir kişinin zaman akışına ya da Periscope’a gitmeye gerek kalmayacak. Canlı videoları izlemekten ziyade aktarmayı tercih edenler için de bazı güncellemeler sunuluyor.

Periscope’un iOS ve Android uygulamalarına eklenen Hareketler sekmesiyle kullanıcılar hem yeni takipçilerini hem de yayınlarını banttan izleyenleri görebilecek. Böylelikle yayıncıların nasıl bir kitleye sahip olduklarını anlamaları biraz daha kolaylaşacak.

Periscope yayınları ile ilgili detaylı istatistiklere web’de ulaşılabilecek

Web’de ise videolara dair detaylı istatistikler sunan bir panele erişilebilecek. Bu istatistikler sayesinde hangi videoların geniş kitlelere ulaştığı ve insanların videoları ne kadar süreyle izledikleri görülebilecek. Böylelikle yayınların daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olacak stratejiler geliştirmek kolaylaşacak. Bu panele ulaşmak için her gün Periscope üzerinden düzenli olarak canlı yayın yapmak gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER