Eğlence

Periscope iOS uygulaması güncellendi

periscope

periscope-logo-mavi-240615

Twitter’ın kısa sürede büyük ses getiren ve önemli sosyal medya mecralarından birine dönüşen canlı yayın platformu Periscope’un iOS uygulaması güncellendi. Güncellemeyle birlikte kullanıcılara fotoğraflarını ve kısa biyografilerini Periscope içinden düzenleme imkanı veriliyor. Güncelleme Periscope iOS uygulamasına öne çıkarılmış kullanıcılar bölümünü ve yayın paylaşım sayfasını da getiriyor.

Periscope iOS uygulamasında gerçekleştirilen güncellemenin yenilikleri bununla sınırlı kalmıyor. Güncellemeyle kullanıcılar yayına çıkmasını istemedikleri mesajları, sadece kendilerinin görebileceği şekilde engelleyebilecek. Böylelikle uygulamanın gizliliği biraz daha kuvvetlenecek.

Canlı yayın sırasında ekran üstünde yapılacak küçük bir sürükleme hareketiyle klavyeyi ekrandan kaldırabilmek de güncellemenin Periscope iOS uygulaması için sunduğu yenilikler arasında yer alıyor. Profil sayfalarındaki yenilikse kullanıcı isminin profilde de görülmesini sağlıyor. Periscope iOS güncellemesi, uygulamadaki küçük hataları da ortadan kaldırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER