Manşetler

Pebble uygulama mağazası iOS’te açıldı, Android’e de geliyor

Pebble uygulama mağazası açıldı. iOS uygulaması için kapsamlı bir güncelleme çıkaran Pebble, bunun içine içinde 1000 farklı uygulama ve saat teması barındıran bir mağaza ekledi.

pebble-app-store-040214

Uygulama mağazasıyla birlikte Pebble müşterilerine yeni yazılımlar bulmak ve denemek isteyenler için merkezi bir nokta sunmuş oldu. Mağaza uygulamalar ve saat arayüzleri için farklı bölümlere ayrılıyor. Uygulamalar altında aralarında araçlar ve yardımcı hizmetler, egzersiz ve oyunlar gibi altı kategori bulunuyor.

Pebble, uygulama mağazası sayesinde kullanıcıların çalan şarkılarını yönetmek, evdeki termostatlarını uzaktan kumanda etmek veya egzersiz durumlarını görmek için daha fazla seçeneğe sahip olacağını kaydediyor.

Mağazanın “Locker” (Kilitli Dolap) adı verilen bölümü Pebble tarafından ön plana çıkarılıyor. Saate aynı anda en fazla sekiz adet üçüncü taraf uygulama yüklenebiliyor. Locker daha önce indirilen tüm uygulamaların kayıtlarını tutuyor ve istendiği takdirde bu uygulamaların Pebble’a tekrar yüklenmelerini sağlıyor.

Pebble’ın en son iOS güncellemesi iTunes App Store’da yer alıyor. Şirket güncellenmiş Android uygulamasının da yolda olduğunu ve çok yakında geleceğini kaydetti.

İlgili >> Pebble Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER