Teknoloji

Pebble Steel’in deri kayışlı versiyonu ABD’de Best Buy tarafından satışa sunuluyor

Pebble Steel önümüzdeki pazar gününden itibaren ABD’de çeşitli Best Buy mağazalarınd satışa sunulacak. Daha önce internet üzerinden sipariş verenler de pazar gününden önce saatlerine kavuşmaya başlayacak. Pebble’ın web sitesinde saatin paslanmaz çelik ve siyah mat renk seçenekleri mevcut ve her biri 229 dolardan satılıyor.

pebble-steel-deri-kayis-120614

Ancak Pebble Steel’i Best Buy’dan satın alanlar sadece deri kayış seçeneğini satın alabilir olacak. Halbuki doğrudan Pebble’dan satın alanlar için hem metal hem de deri kayış seçenekleri bulunuyor. Tabii ki, metali tercih edenlerin 249 dolar ödemesi gerekecek.

Pebble akıllı saat bir Kickstarter projesi olarak yola çıkmış ve orijinal versiyon geçen yıl itibarıyla satışa sunulmuştu. Türkiye’de resmi satışı yapılmayan, ancak yurt dışından getirenlerin olduğunu bildiğimiz bu saatin daha gelişmiş ve pahalı versiyonu Pebble Steel ile birlikte çıta biraz daha yükselmiş oluyor.

Android Wear tabanlı akıllı saatlerin ve Apple’ın beklenen giyilebilir cihazının piyasaya girmesiyle birlikte Pebble rekabeti biraz daha fazla ensesinde hissedecek. Ancak şu an için Pebble Steel, satın alma fırsatı olanlar için en uygun akıllı saat seçeneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

İlgili >> Best Buy

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER