Teknoloji

PayPal.Me ile arkadaşlara ödeme yapmak kolaylaşıyor

paypal-me-010915

Ödeme sistemleri şirketi PayPal, yeni servisi PayPal.Me ile para transferi için yeni bir yöntemi daha devreye sokuyor. “Anında Mesajlaşma” uygulamalarının giderek önem kazandığı günümüze uygun olarak hazırlandığı belirtilen PayPal.Me ile hesaba para yatırmanın kolaylaşacağının altını çizen PayPal, kişiselleştirilen hesaplar sayesinde kullanıcılarının güvenli ve zahmetsiz biçimde bireysel ödemeleri alabileceğini belirtti.

Bugün itibarıyla faaliyete geçen PayPal.Me’den faydalanmak ise oldukça zahmetsiz. PayPal.Me web sitesine giderek kendilerine PayPal.Me/<rumuz> biçiminde bir alan adı oluşturan kullanıcılar, oluşturdukları alana giden bağlantıyı e-posta, SMS, sosyal medya veya WhatsApp gibi mecralar aracılığıyla başkalarına gönderebiliyor.

Bağlantıyı alan kullanıcılar, açılan sayfaya sadece tutarı giriyor ve para transferini PayPal aracılığıyla tamamlıyor. Para transferi yapabilmek için PayPal üyesi olmak gerekiyor. Ancak ilk etapta müşteri olmayanlar dahi, birkaç kısa adımın ardından hızla PayPal üyesi olabiliyor. PayPal.Me’den tüm PayPal üyeleri faydalanabiliyor. Servise şu an için aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 18 ülkeden erişilebiliyor.

PayPal Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Kıvanç Onan, PayPal.Me ile müşterilerine sundukları bireysel ödeme hizmetlerine yeni bir soluk getirdiklerini ve milyonlarca insanların hayatını kolaylaştıracaklarını ifade etti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER