Teknoloji

PayPal hediye kartları satışı için mağaza açtı

Yeni yılın giderek yaklaşması hediye pazarının canlanmasını da beraberinde getirirken, PayPal’dan bu döneme yönelik yenilikler gelmeye devam ediyor. Son olarak Dijital Hediyeler mağazasını devreye sokan şirket, son anda bir hediye kartı almak isteyen ancak mağazaya gitmeye vakti olmayanların imdadına yetişiyor. Bu özel mağaza sayesinde ABD’de yaşayan kullanıcılar PayPal’ın anlaşmalı olduğu mağaza ve şirketlere ait hediye kartlarına kısa yoldan ulaşabilecek.

paypal-dijital-hediye-041213

Halihazırda sadece iTunes hediye kartlarının satışı için Apple ile anlaşan PayPal mağazanın şu an için biraz boş olduğunu kabul ederken, kısa süre içinde mağazaya yeni seçeneklerin ekleneceğinin sözünü verdi. PayPal, Dijital Hediyeler mağazasının amacının ise güvenlik ve kolaylık olduğunu belirtti. Müşteriler hediyelerini seçip fiyatını belirledikten sonra PayPal kullanıcı adı ve şifrelerini girerek sevdiklerine en kısa yoldan hediyelerini gönderebilecek.

Halihazırda mağazada 15, 25, 50 ve 100 dolarlık iTunes hediye kartları yer alırken, PayPal önümüzdeki dönemde kullanıcılarına özel teklifler sunacağını açıkladı. Şirket geçtiğimiz hafta da PayPal Checkout sistemini duyurmuş ve Visa, MasterCard, American Express veya Discover ile alınmış ön ödemeli hediye kartlarını kabul edeceğini duyurmuştu.

İlgili >> PayPal Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER